Carnea si alcoolul cresc fertilitatea si performantele sexuale ale barbatilor

cuplu-sarutConsumul de alcool si de carne scad performantele barbatilor in dormitor. Din contra, spun cercetatorii americani! Un studiu considerat contradictoriu fata de ceea ce credeam pana acum, a fost prezentat de curand in Hawaii.

Rezultatele acestuia, facute publice pe independent.co.uk, spun ca  fertilitatea masculina  este stimulata in cazul consumului de carne si alcool.

Aproape dintotdeauna s-a crezut ca alcoolul si chiar consumul de proteina animala ar duce la scaderea performantelor sexuale in dormitor in cazul barbatilor.

Un pahar de bere sau vin poate ameliora potenta masculina

Cercetatorii de la Universitatea Rochester din New York au chestionat un grup de peste 750 de barbati care urmau tratamente contra infertilitatii, cu varste de  circa 35 de ani.

Intrebarile adresate subiectilor vizau, printre altele, consumul de alcool, sanatatea sexuala si nivelul de satisfactie.

Peste 70% dintre barbati au afirmat ca obisnuiesc sa consume alcool si doar 16% dintre ei s-au declarat fumatori.

Astfel, barbatii care consumau alcool au raportat performante sexuale mai bune decat cei care au afirmat ferm ca nu beau deloc. Acestia din urma, subiectii care nu consumau alcool, au prezintat pe parcursul studiilor un risc mai mare de a suferi de disfuncţii erectile, plus incapacitatea de a finaliza actul sexual.

Cu toate acestea, spun oamenii de stinta, nu toate bauturile alcoolice au un impact pozitiv asupra fertilitatii si sanatatii in general.

Barbatii vegetarieni, mai putin potenti?

Oamenii de stinta din California au descoperit ca acei barbati care sunt adeptii dietelor vegetariene de gen Raw Vegane, au o sperma mai slab calitativa in ceea ce priveste fertilitatea, decat cea a barbatilor care obisnuiesc sa consume carne in mod frecvent.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.