Care sunt judetele din Romania aflate in zona rosie de risc?

Judetul Cluj a reintrat in zona rosie dupa ce, marti, a inregistrat o rata de infectare cu noul coronavirus, cumulata la 14 zile, de 3,07 la mia de locuitori, in crestere fata de ziua precedenta.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategica (GCS), pe primul loc la rata de infectare se mentine judetul Ilfov, cu 4,11 la mia de locuitori, in scadere usoara fata de luni, cand a inregistrat 4,16, urmat de municipiul Bucuresti, cu 3,56, in crestere fata de ziua precedenta (3,43), si judetul Timis, cu 3,2, in crestere fata de luni (3,14).

Conform sursei citate, marti, acestea erau singurele judete aflate in zona rosie.

In schimb, 22 de judete se afla in zona verde, oar cele mai mici rate de infectare cu SARS-CoV-2 se inregistreaza in Harghita, Vrancea, Gorj si Olt.

Etichete: zona rosie coronavirus, rata transmitere comunitara covid, judete zona rosie

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.