Carduri de sanatate pentru asiguratii din Iasi

Peste 14.450 de carduri nationale de asigurari de sanatate vor fi distribuite, in urmatoarea luna, de reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Iasi prin intermediul Companiei Nationale Posta Romana.

„Persoanele care nu vor fi gasite acasa isi vor ridica cardul national de sanatate de la Casa de Asigurari de Sanatate Iasi. In judetul Iasi s-au tiparit 510.581 carduri nationale, dar au fost distribuite 489.785. Alte 20.796 carduri nationale au ramas in gestiunea Casei de Asigurari de Sanatate Iasi. Procesul de tiparire a cardurilor este continuu, astfel pentru persoanele care dobandesc calitatea de asigurat pentru prima data, pentru persoanele care si-au pierdut calitatea de asigurat si dobandesc ulterior calitatea de asigurat, precum si pentru persoanele care implinesc varsta de 18 ani si detin calitatea de asigurat urmeaza sa li se tipareasca cardurile in perioada urmatoare”, a declarat presedintele CJAS Radu Tibichi, potrivit Agerpres.

Conform acestuia, persoanele care sunt asigurate si nu au card de sanatate emis beneficiaza de servicii medicale fara niciun fel de restrictie si nu au nevoie de niciun fel de adeverinta emisa de catre CAS Iasi, intrucat calitatea de asigurat se verifica prin serviciile online.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

4 de intrebari si raspunsuri

 • Jacota Maria spune:

  cardul meu de sanatate ii expirat din 2019.Cum intru in posesia noului card de sanatate. Sunt asigurata. Multumesc.

 • Agrigoroae Valeria spune:

  Sunt pensionara din iulie 2018 și nu am primit cardul de sănătate pina in prezent.Unde să mă adresez?

 • CIOBANU CORNELIA spune:

  Sunt asigurata(pensionara) la cas si nu am primit cardul de sanatate. Ce trebuie sa fac ? Multumesc!

 • Petroaei Ilie spune:

  Am 28 de ani sunt angajat pentru prima data si nu am primit card de sanatate si ma antreb dc???

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.