Caravana cu Medici ajunge in patru sate pentru a oferi ingrijiri medicale

‘Caravana cu Medici’, o asociatie care ofera ingrijiri medicale gratuite persoanelor din zone defavorizate, va fi prezenta, in luna octombrie, in patru sate din Romania pentru a diagnostica si trata afectiuni cardiovasculare si ca sa ofere sprijin pentru sanatatea femeii.

Satele care vor fi vizitate in luna octombrie sunt: Banca (judetul Vaslui), Homoroade (judetul Satul Mare), Rosia Montana (judetul Alba) si Varnita (judetul Vrancea), potrivit unui comunicat de presa.

In zilele de 5 si 6 octombrie, ‘Caravana cu Medici’ se va deplasa in Banca, pentru depistarea, tratarea si preventia afectiunilor cardiovasculare la adulti. In intervalul 11 – 12 octombrie vor fi organizate doua caravane in Homoroade cu actiuni pentru sanatatea femeii si in Rosia Montana pentru afectiuni cardiovasculare la adulti. In perioada 18 – 20 octombrie, ‘Caravana cu Medici’ se va afla in Varnita, unde va identifica si trata probleme cardiovasculare.

De la inceputul anului si in prezent, ‘Caravana cu Medici’ a organizat 16 actiuni dedicate sanatatii femeii, copiilor si persoanelor de varsta a 3-a. Anul trecut a reusit sa ajunga in 21 de sate din 12 judete din tara.

Etichete: caravana cu medici, consultatii gratuite, testari gratuite, ingrijiri medicale

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.