Capitala intra in scenariul rosu | Nivelul de raspandire a noului coronavirus este ridicat

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a hotarat ca de marti, 20 octombrie, sa fie suspendata activitatea didactica fata in fata in unitatile de invatamant din Capitala.

De asemenea, s-a instituit obligatia purtarii mastii de protectie in toate spatiile publice, inchise sau deschise.

De altfel, bucurestenii au primit, marti dimineata, un mesaj RO-ALERT privind nivelul de raspandire a noului coronavirus.

„Atentie! In municipiul Bucuresti, nivelul de raspandire a noului coronavirus (COVID-19) este ridicat – peste 3 la mia de locuitori. Masca este obligatorie in spatiile deschise si in cele inchise! Scolile isi vor desfasura cursurile online. Activitatea in interior a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, salilor de spectacole si salilor de jocuri de noroc este interzisa. Aceste decizii sunt valabile pentru urmatoarele 14 zile. Respectati masurile sanitare pentru a nu pune in pericol viata dumneavoastra sau a celor din jur!” – este mesajul pe care locuitorii Capitalei l-au primit.

Municipiul Bucuresti prezinta cea mai mare incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus calculata in ultimele 14 zile la mia de locuitori.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, incidenta cazurilor de infectare in Bucuresti este de 3,19.

Etichete: scenariul rosu capitala pandemie, incidenta cazuri coronavirus bucuresti, masca obligatorie bucuresti

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.