Cand va puteti prezenta la specialist fara bilet de trimitere

5 masuri esentiale pentru a preveni cancerul de plamaniSocietatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) va informeaza in ce cazuri va puteti prezenta direct la medicul specialist fara bilet de trimitere de la medicul de familie.

Trebuie sa aveti in vedere ca pentru bolile cronice pentru care se face management de caz, prezentarea la medicul de specialitate se face cu bilet de trimitere de la medicul de familie pe care este evidentiat management de caz.

Pentru a accesa lista integrala de afectiuni care permit prezentarea direct la medicul specialist, click aici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Florentina Pasare spune:

    Buna ziua! As fi interesata daca imi pot face o programare la un consult oftalmologic, fara bilet de trimitere. nu am prea mult timp sa ma duc la doctor, si de aceea as vrea sa vin mai repede la consult. Ma dor foarte tare ochii, si am dureri de cap, lucrand in fata pc-ului, sunt nevoita sa stau 10 ore/zi… multumesc frumos!

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.