Campina Open MTB – Race for Autism!

campinaFundatia Romanian Angel Appeal si Asociatia E.A.S.C. Caraiman Campina anunta cea de-a IV-a editie a competitiei Campina Open MTB – Race for Autism, programata anul acesta pe 5 septembrie.

Inscrierile se fac online, pe www.campina-mtb.ro, incepand cu 1 aprilie 2015. Detaliile privind conditiile de participare si traseele vor fi disponibile pe site, odata cu deschiderea inscrierilor.

La competitie sunt asteptati participanti din toate categoriile de varsta si abilitati: avansati, amatori, copii, familii, organizatorii pregatind, si anul acesta, 3 trasee cu grade diferite de dificultate, incluzand atat offroad cat si drum asfaltat.

„Campina Open MTB – Race for autism” este un eveniment sportiv caritabil care sustine, anual, o cauza sociala. Toate fondurile obtinute din inscriere sunt folosite pentru derularea unor proiecte dedicate integrarii sociale a copiilor cu autism din Campina si imprejurimi.

Editia din 2014, a treia a competitiei, a marcat o participare-record (550 de competitori, dintre care 37 copii si 31 de concurenti la categoria Family) iar in urma inscrierilor si donatiilor individuale au fost stransi 29.068 lei pentru copiii cu autism.

Cu suma obtinuta au fost organizate 4 cursuri de instruire pentru cadrele didactice din 4 scoli campinene, au fost tiparite materiale informative pentru cadrele didactice, au fost achizitionate materiale de lucru pentru parinti, a fost facilitata participarea personalului din Centrul de zi pentru copii cu dizabilitati la o conferinta de profil si va fi organizat un workshop/curs de instruire cu parintii, in luna mai.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.