Campanie Nationala de Informare si Educare HIV Street Art

campania-hiv-street-artCampania Nationala de Informare si Educare HIV Street Art va fi lansata pe 10 ianuarie 2014 in centrul vechi din Bucuresti, la orele 10.00. Campania este realizata de Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Infectate de HIV/SIDA, Institutul National de Boli Infectioase “Prof.dr. Matei Bals” si Fundatia “Prof.dr. Matei Bals”.

HIV Street Art promoveaza preventia HIV/SIDA

Principalul obiectiv al campaniei este de a atrage atentia asupra principalilor factori de risc in infectarea cu HIV/SIDA, dar si a masurilor de protectie.

Campania se adreseaza tuturor tinerilor care pot apartine grupelor de risc. in contaminarea cu virusul HIV. Mesajele de constientizare a riscului dar si de cunoastere a masurilor de preventie vor fi transmise prin intermediul unor imagini vizuale.

Aceste mesaje sustin recunoasterea de catre tineri a comportamentului de risc, a posibilitatii testarii si a necesitatii acceptarii diagnosticului.

In ce locatii se va desfasura campania de constientizare si preventie HIV/SIDA

Campania va fi demarata in Bucuresti pe 10 ianuarie in prezenta prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, manager INBI Matei Bals, psih Odette Chirila, INBI Matei Bals, Iulian Petre, director executiv UNOPA.

Campania va urma apoi in principalele orase din tari, voluntarii UNOPA oferind astfel detalii despre panourile expuse, explicand scopul proiectului si al mesajelor pe care doresc sa le transmita.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.