Campanie in mediul online ce ofera sansa femeilor de peste 35 de ani sa isi faca un control mamar


Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) lanseaza campania ‘Coloram Romania in Roz’, prima campanie desfasurata exclusiv in online – pe Facebook si Instagram -, ce isi propune sa ofere sansa cat mai multor femei de peste 35 de ani sa isi faca un control mamar.

Campania care se desfasoara in perioada 31 octombrie – 17 decembrie are drept obiectiv realizarea a cel putin 1.000 de programari pentru un control mamar, la nivel national.

„E prima data cand facem o campanie exclusiv online. Stim ca femeile care sunt cele mai expuse acestei afectiuni – cele peste 35 de ani – sunt in marea lor majoritate femei active, care isi gasesc deseori scuze pentru a nu merge la control. Pentru ca intotdeauna vom avea mai multa grija de cei apropiati decat de noi, ne-am gandit sa le oferim sansa celor care le sunt apropiati sa le poata ajuta si sa le faca programari la un control senologic. Iata de ce hashtagul campaniei este #incepecuaitai. Speram sa aducem linistea in cel putin 1.000 de familii, pentru ca e deja un fapt cunoscut ca, daca este descoperit din timp, cancerul de san poate fi tratat cu succes”, a declarat presedintele FABC, Cezar Irimia, potrivit unui comunicat de presa.

Cei care doresc sa ajute femeile din viata lor si sa le faca o programare la un control mamar pot intra pe pagina de eveniment a campaniei – facebook.com/ Coloram-Romania-in-roz, pentru a completa un formular.

Ulterior, toate formalitatile legate de programare vor fi preluate de echipa de campanie. Data si ora consultului vor fi confirmate printr-un email. Investigatiile medicale oferite in cadrul acestei campanii sunt gratuite.

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.