Campanie de prevenire si informare privind osteoporoza – 20 ianuarie -29 martie 2014

preventie-osteoporozaCampania medicala de prevenire si informare privind osteoporoza, desfasurata prin Programul Castiga Viata, continua si la inceputul acestui an, in perioada 20 ianuarie – 29 martie 2014. Rezultatele campaniei anterioare au aratat ca osteoporoza ramane o problema de sanatate importanta. Astfel 41% dintre femeile testate in cadrul campaniei erau predispuse sa dezvolate osteoporoza.

Aproximativ 900 de pacienti testati in campania anterioara

In campania de preventie a osteoporozei de la finele anului 2013, 264 din cei 895 de pacienti testati nu aveau rezultatele in limitele normale.

Avand in vedere riscurile osteoporozei in randul populatiei din Romania, campania va continua si in 2014 pana in luna martie.

Prin aceasta campanie, pacientii romani pot beneficia de consultatii medicale pentru depistarea riscului de osteoporoza in sase farmacii Centrofarm din Bucuresti.

In afara identificarii persoanelor cu risc de a dezvolta osteoporoza, campania urmareste informarea si educarea populatiei privind preventia si controlul afectiunii.

Consultatii realizate de cadre medicale

Pacientii vor putea fi consultati de cadre medicale specializate in urma unei programari direct in farmaciile participante sau la Tel.Verde 0800.07.03.07.

Farmaciile participante la campania de prevenire a osteoporozei se afla in Drumul Taberei nr.90, Afi Cotroceni, Liberty (Soseaua Progresului nr. 151), Paris (Strada Paris nr.22), Muncii (Strada Mihai Bravu nr.196), 13 Septembrie (Ca;ea 13 Septembrie nr. 65-69).

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.