Campanie de constientizare privind ejacularea precoce

manJoi, 23 octombrie, incepand cu ora 13:00, la Hotel Howard Johnson, sala de conferinte Florida, va avea loc conferinta de presa prin care se va face cunoscuta cea mai intalnita disfunctie sexuala masculina: ejacularea precoce.

Desi este un subiect sensibil si de cele mai multe ori nu este recunoscut ca problema medicala, studiile demonstreaza ca ejacularea precoce afecteaza 1 din 5 barbati la nivel european si ca, cel putin o data in viata, orice barbat se regaseste in acesta situatie.

La acest eveniment se va lansa singura campanie de constientizare cu privire la ejacularea precoce din Romania si se va discuta despre implicatiile sociale si efectele asupra vietii de cuplu, importanta prezentei la medic, dar si despre optiunile terapeutice existente.

In cadrul actiunii vor lua cuvantul nume sonore ale medicine de profil, printre care acad. prof. dr. Ioanel Sinescu, Presedintele Asociatiei Romane de Urologie, prof. dr. Petrisor Geavlete, Vicepresedintele Asociatiei Romane de Urologie, dr.  Catalin Belinski si Presedintele Asociatiei si pentru Medicina Sexualitatii din Romania

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.