Campanie anti-fumat in institutiile publice din Valcea


In institutiile publice din judetul Valcea, luna aceasta va fi lansata o campanie anti-fumat, in urma unui parteneriat intre Directia de Sanatate Publica (DSP) si Consiliul Judetean.

Potrivit acordului de parteneriat intre cele doua institutii, angajatii din administratiile publice locale urmeaza sa fie informati pe larg despre efectele negative pe care consumul de tutun le are asupra sanatatii si vietii personale si profesionale, atat in cazul fumatorilor, dar si a celor din jurul lor, scopul fiind acela de a-i determina pe cat mai multi sa renunte la acest viciu, dar si sa creasca randamentul lor la locul de munca, relateaza Agerpres.

Informarile vor fi sustinute de medici din cadrul DSP, campania urmand sa se desfasoare pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.