Campania Sa stii mai multe, sa fii mai bun! – 7 – 11 aprilie 2014

adolescenti-cu-hivCampania “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” se desfasoara in perioada 7 – 11 aprilie 2014 la initiativa Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu ajutorul UMF “Carol Davila” Bucuresti. Campania are ca principal obiectiv implicarea elevilor si a profesorilor in activitati extracurriculare.

Activitati in Campania “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”

Vizitarea Universitatii UMF “Carol Davila” din Bucuresti: elevii si profesorii lor sunt asteptati sa viziteze Facultatea de Medicina din cadrul UMF “Carol Davila”. Turul facultatii va fi asigurat de cadrele universitare implicate in proiect si de studentii voluntari de la Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti.

La aceste activitati vor putea lua parte elevi de la 12 licee din Bucuresti si din orasele limitrofe, precum si de la doua scoli gimnaziale din Bucuresti si Pitesti.

Elevii vor putea vizita sali de lectura, Muzeul de Anatomie si Embriologie, Amfiteatrul George Emil Palade, Laboratorul de disectie, salile de sport sau bazinul de inot al universitatii.

“Este important ca elevul de liceu sa intre in contact cu Universitatea la care viseaza sa invete, inainte de a pasi spre viata de student medicinist”, a declarat academician Ioanel Sinescu.

Elevii de liceu sunt indemnati sa studieze medicina

Prin acest program, organizatorii de la UMF “Carol Davila” doresc sa-i motiveze pe elevi sa aleaga mai departe Facultatea de Medicina sau de Farmacie.

Intre liceele participante in Campania “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” se numara: Colegiul National “Iulia Hasdeu”, Colegiul National “I.L.Caragiale”, Colegiul National “Mihai Viteazu”, Colegiul National “Mihai Eminescu”, Colegiul National “Ion Creanga”, Colegiul National “Gheorghe Lazar”, precum si Scolile Gimnaziale Nr.25 din Bucuresti si “Mircea cel Batran, Pitesti”.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.