Campania Omul din spatele autismului – 10 iunie 2014

copil-fericitCampania “Omul din spatele autismului” continua pe 10 mai 2014 cu evenimentul “Artistul din spatele autismului” care va avea loc pe 10 iunie 2014, la ora 17.00, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I. Evenimentul este organizat de Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (ANCAAR).

Evenimentul “Artistul din spatele autismului” promoveaza copiii talentati

Parintii si copiii care vin la eveniment pot asculta si viziona creatiile unor copii deosebit de talentati, diagnosticati insa cu autism sau sindromul Asperger.

Artistii din spatele autismului sunt Victor, in varsta de 19 ani, care va sustine un concert de pian, Andrei de 13 ani care va invita la o expozitie de pictura, dar si Madalin de 17 ani cu o prezentare de produse de quiling.

Balade rock in interpretarea unui copil talentat cu Asperger

Participantii la evenimentul “Artistul din spatele autismului” au posibilitatea sa asculte baladele rock in interpretarea lui Mircea, de 39 de ani, diagnosticat cu sindromul Asperger.

Stand de produse handmade realizate de copii cu autism

Una din surprizele evenimentului este prezentarea unor produse handmade realizate de copii si adolescenti diagnosticati cu autism, indrumati de terapeuti si de artisti priceputi.

La evenimentul “Artistul din spatele autismului” sunt invitati copii, tineri si parintii acestora, dar si specialisti in domeniul autismului, studenti, alaturi de publicul larg interesati de evenimente artistice.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.