Campania La lumina! de diagnosticare a cataractei – 17 martie – 12 aprilie 2014

campanie-oftalmologicaPana pe 12 aprilie 2014, va avea loc Campania “La lumina!” sub forma unui program amplu de diagnosticare a cataracteri. Campania este desfasurata prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Societatea Romana de Cataracta si chirurgie Refractiva.

La ce simptome trebuie sa va adresati medicului specialist

Cataracta este o afectiune oftalmologica importanta care poate cauza tulburari grave de vedere.

Specialistii recomanda sa consultati medicul daca va confruntati cu vedere dubla, incetosata.

In acelasi timp, vederea ingreunata in timpul zilei din cauza fotofobiei sau in timpul noptii la volan din cauza sensibilitatii crescute la luminile din trafic face parte din simptomele cele mai importante in cataracta.

Nu in ultimul rand, este recomandat un consult medical daca aveti tulburari de vedere care va afecteaza activitatile zilnice sau simtiti nevoia sa va schimbati frecvent lentilele pentru ochelari.

Consult oftalmologic gratuit in Campania “La lumina!”

Printr-o programare in prealabil, bucurestenii pot beneficia de o consultare oftalmologica gratuita la una din clinicile participante in campanie.

Numarul gratuit la care puteti face programarea este 0 800 821 218. Programarea telefonica poate fi facuta in intervalul orar 9.00 – 16.00.

Campania “La lumina!” este adresata in special persoanelor varstnice pentru a preveni cataracta si complicatiile posibile in lipsa unei diagnosticari la timp.

Sursa: www.agerpres.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.