Campania Dializa in vacanta – tratament gratuit pentru pacientii din Romania

parkinson1Campania ”Dializa in vacanta” vine in intampinarea nevoilor de tratament ale bolnavilor care sufera de insuficienta renala cronica. Pacientii pot sa beneficieze de tratament gratuit in cadrul International Healthcare Systems (IHS) Busteni.

Cum pot beneficia bolnavii de tratament gratuit

IHS Busteni ofera tratament gratuit bolnavilor care au nevoie de dializa prin relatia contractuala cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Pacientii care doresc sa beneficieze de acest tratament gratuit trebuie sa solicite medicului curant din centrul de dializa o scrisoare medicala si o adeziune pentru perioada in care doresc sa beneficieze de tratament in centrul de la Busteni.

De tratament gratuit pot sa beneficieze atat pacientii din Romania, cat si cei din Uniunea Europeana.

Capacitatea maxima a centrului este de 60 de pacienti

Centrul IHS Busteni se adreseaza pacientilor care fac dializa atat in centrele publice, cat si in cele private.

De la inaugurarea centrului in 2011, peste 100 de pacienti au fost tratati, atat in tara, cat si in strainatate.

Pentru mai multe informatii despre Campania “Dializa in vacanta” organizata de IHS Busteni si de posibilitatea de a beneficia de tratament gratuit, puteti apela numerele de telefon 0244.24.75.45; 0725.151.773.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

2 de intrebari si raspunsuri

  • ilie georgel spune:

    Buna ziua.Ma numesc ilie Georgel sunt nascut com Marca dar locuesc in Portugália din 2004.Din 2013 Julie am cazut cu aceasta boala, insuficienta cronica renala (terminal).Acuma nustiiu vantreb dacas vine-n tara as outra face dializa lá dv.PS.AM acel carton de sanatate intenational

  • ilie georgel spune:

    locuesc in Portugália si fac dializa din 2013 iunie in central Nefro-Care Montijo aici AM tomate conditiile posibilr.Dar totusi as vinte in tara dar nu stiu Cum sunt conditiile penttu mine

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.