Campania de investigatii gratuite pentru preventia cancerului la san

campanie-hivCancerul la san poate avea sanse de vindecare de 95% daca este descoperit in faza incipienta. In Romania insa doar 13% din cazurile de cancer la san sunt depistate la timp. Aproximativ 6000 de femei sunt depistate in tara noastra cu cancer la san.

Mamografii 3D gratuite pentru depistarea cancerului la san

In luna martie, femeile din Romania au posibilitatea sa realizeze un screening gratuit pentru depistarea cancerului la san.

Astfel, 100 de mamografii gratuite sunt puse la dispozitie in luna martie la Centrul Medical Neolife, prin intermediul campaniei “Neolife Medical Center are grija de sanatatea femeii”.

Scrie povestea ta sau a unei persoane dragi si obtine o mamografie gratuita

Pentru a intra in campania de preventie a cancerului la san, femeile trebuie sa-si scrie povestea lor sau a unei persoane dragi si sa o trimita la adresa PentruEA@neolife.ro pana la data de 20 martie 2014.

Femeile care vor intra in campanie vor beneficia de o mamografie 3D care permite o delimitare a conturului eventualei leziuni, facand-o astfel vizibila tridimensional si definindu-i cu acuratete marginile.

Povestile castigatoare dar si numele persoanelor care vor beneficia de o mamografie 3 D gratuita vor fi postate pe www.neolife.ro.

Sursa: www.agerpres.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.