Call center pentru pacientii refugiati | Lista clinicilor private care ofera suport

Alianta Pacientilor Cronici din Romania (APCR) a realizat o lista, cu sprijinul PALMED, cu clinicile private care ofera servicii de asistenta medicala gratuita pentru pacientii refugiati din Ucraina.

Totodata, Alianta pune la dispozitia refugiatilor din Ucraina un call center, unde fiecare apelant va fi navigat prin sistemul de sanatate, va primi consiliere medicala de baza, psihologica, nutritie, dar si medicamentele necesare tratamentului indicat de medicii implicati, prin procurarea acestora de la producatori.

Potrivit sursei citate, Call centerul destinat refugiatilor din Ucraina este 0212530591.

Totodata, APCR a facut si un apel la voluntari pentru traducere din limba ucraineana pentru refugiatii care nu vorbesc engleza.

Lista clinicilor private care ofera sprijin refugiatilor din Ucraina poate fi consultata AICI.

Etichete: pacientii refugiati din ucraina, servicii medicake refugiati, call center pacienti refugiati

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.