Cabinete stomatologice pentru urgente in cazul copiilor, la Bucuresti

Primaria Capitalei a anuntat deschiderea a patru cabinete stomatologice pentru urgente in cazul copiilor.

Tratamentele sunt gratuite, aparatura ultramoderna, iar medicii si asistentii au echipament de protectie impotriva COVID-19. Masura a fost luata in contextul in care pe timpul starii de urgenta s-au inchis cabinetele stomatologice de stat si private, se precozeaza intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca, desi urgentele stomatologice pot fi solutionate la Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, PMB a ales sa deschida cabinete dedicate copiilor, pentru evitarea aglomeratiei.

Cabintetele stomatologice pentru urgente in cazul copiilor vor fi deschise de luni pana vineri, in intervalul orar 8,00 – 20,00, iar sambata intre orele 9,00 – 16,00. Numarul de telefon la care se pot face programari este call center-ul ASSMB: 0374.887.887.

Etichete: cabinete stomatologice urgente, cabinete stomatologice copii, tratamente stomatologice gratuite

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.