Cabinete medicale scolare modernizate, la Constanta

Primaria Municipiului Constanta modernizeaza cabinetele medicale din unitatile de invatamant din oras, lucrarile fiind incheiate in 20 dintr-un total de 57 de astfel de cabinete, potrivit unui comunicat al institutiei.

„Lucrarile efectuate au fost complexe. Au fost schimbate instalatiile electrice si sanitare, a fost montat linoleum antibacterian, s-au inlocuit geamurile si usile, iar spatiile au fost dotate cu mobilier medical nou si lampi antibacterici de utilizate pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiilor ultraviolete”, scrie in comunicatul primariei Constanta.

Potrivit sursei citate, anul trecut, municipalitatea a renovat si modernizat toate cele 14 cabinete medicale stomatologice din reteaua de medicina scolara.Astfel, toti prescolarii si elevii beneficiaz in mod gratuit de tratamente de specialitate in aceste cabinete medicale.

Etichete: cabinete medicale scolare, cabintele medicale constanta, cabinete scolare stomatologie, consultatii stomatologie copii constanta

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.