Bucuresti: Teste pentru depistarea virusului gripal gratuite pentru locuitorii Sectorului 1

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, anunta ca medicii si personalul medical de la Complexul Caraiman pot acorda asistenta medicala gratuita in contextul inregistrarii a tot mai multe cazuri de gripa.

„Acum, in plina perioada epidemica, va invit la Complexul Multifunctional Caraiman, daca aveti vreun semn de intrebare in ceea ce priveste starea sanatatii dv. sau a copiilor dv., daca manifestati un simptom sau pur si simplu pentru un control de rutina. Incepand de azi, aici functioneaza o structura operativa, formata din specialisti in medicina generala si pediatri. Acestia va vor evalua starea sanatatii si, dupa caz, va vor acorda asistenta medicala”, a scris primarul sectorul 1 al Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Important de mentionat este ca locuitorii Sectorului 1 care apeleaza la serviciile medicale oferite in cadrul Complexului Caraiman, pot beneficia inclusiv de teste pentru depistarea virusului gripal.

„Gratuit pentru cetatenii Sectorului 1, la CM Caraiman se poate face testul rapid pentru depistarea prezentei virusurilor gripale A si B, cele responsabile de provocarea epidemiilor sezoniere. Acesta este un simplu test de screening, care presupune recoltarea de secretii nazale sau faringiene, rapid si nedureros”, a mai precizat primarul Dan Tudorache.

Etichete: teste pentru depistarea virusului gripal, test gripa gratuit, asistenta medicala gratuita, centrul caraiman, consultatii gratuite bucuresti 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.