Bucuresti: S-au reluat inscrierile in programul FIV2 – O sansa pentru cuplurile infertile

Primaria Capitalei anunta reluarea inscrierile in programul FIV2 –„O sansa pentru cuplurile infertile”, cu 1.000 de locuri disponibile pentru stimulentul financiar de aproape 3.000 de euro

„Pana acum s-au nascut 458 de copii, iar proiectele au o rata de succes peste media europeana, de 25%”, transmite primaria intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, incepand cu data de 15 august, s-a redeschis aplicatia in care se pot inscrie cuplurile interesate. Toate informatiile privind conditiile si actele necesare, precum si aplicatia pentru inscrierea in proiect, sunt disponibile la adresa de Internet dedicata proiectului – http://fiv2.assmb.ro/.

“Prin acest proiect, Primaria Capitalei acorda cuplurilor sprijin financiar in valoare de aproape 13.800 lei – pentru servicii de fertilizare in vitro. Este vorba numai despre cuplurile care au recomandare medicala in acest sens, iar procedurile se deruleaza prin ASMMB.”, mai transmite primaria Capitalei.

“Suntem la a treia etapa de inscrieri in proiectul FIV, primele 2.000 de locuri din anii 2018-2019 au fost accesate rapid, ceea ce a aratat interesul extrem de ridicat. Rezultatele nu intarzie sa apara: deja 458 de copii s-au nascut in urma acestei forme de sprijin, iar aproape 400 de cupluri au devenit parinti.Este un proiect de suflet, intrucat pun mare pret”, a precizat si primarul general, Gabriela Firea.

Etichete: cupluri infertile, fiv, bani fiv, sprijin financiar cupluri infertile bucuresti

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.