Bucuresti: S-a nascut primul copil in cadrul programului de fertilizare in vitro sustinut de primarie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca s-a nascut primul copil in cadrul programului ‘O sansa pentru cuplurile infertile’, program sustinut financiar de Primaria Municipiului Bucuresti.

„S-a nascut primul copil prin programul ‘O sansa pentru cuplurile infertile’, derulat de Primaria Capitalei. Aceasta veste minunata ne confirma ca impreuna putem schimba vieti! Fericita mamica a nascut la Maternitatea Spitalului Cantacuzino din Capitala o fetita perfect sanatoasa, care a fost conceputa prin programul de fertilizare in vitro derulat de Primaria Capitalei, prin ASSMB. Nasterea acestui bebelus reprezinta o veste extraordinara pentru familia sa, dar si pentru noi, mai ales ca prin acest program ne-am propus sa sustinem financiar cat mai multe cupluri care doresc sa-si implineasca visul de a avea copii”, a scrie Firea, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Prin acest program, primaria ofera sprijin financiar cuplurilor procedurile de fertilizare in vitro

Potrivit datelor oficiale, pana in data de 12 martie 2019, au fost efectuate 641 de proceduri, dintre care 361 sunt sarcini in evolutie.

Acest proiect prevede acordarea unui sprijin financiar sub forma de vouchere pentru 2.000 de cupluri infertile din Municipiul Bucuresti, cu afectiuni incompatibile cu reproducerea pe cale naturala.

Etichete: fertilizare in vitro, vouchere fertilizare in vitro, cupluri infertile, infertilitate

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.