Bucuresti: S-a dat start programului de ‘testare genetica la cancerul de san in stadii incipiente’


Programul „Testarea genetica la cancerul de san in stadii incipiente”, proiect aprobat de CGMB la initiativa primarului general Gabriela Firea, a inceput marti, anunta Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Potrivit unui comunicat, sprijinul financiar este de 17.000 de lei per beneficiar, sub forma de vouchere, banii fiind acordati pentru efectuarea de teste genetice persoanelor diagnosticate cu cancer de san, in stadiul incipient, care au indicatie medicala, eliberata de un medic specialist oncolog.

„300 de pacienti vor primi acest ajutor pana la finele anului, urmand ca alti 700 sa beneficieze de sprijinul financiar pana in decembrie 2019”, scrie in comunicatul mentionat.

Proiectul are o valoare de 17.000.000 de lei si se va realiza prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Regulamentul de participare si toate informatiile necesare se gasesc pe www.assmb.ro.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.