Bucuresti: Maraton de vaccinare anti-Covid

In perioada 22 – 25 octombrie, la Bucuresti, va avea loc un maraton pentru vaccinarea impotriva SARS-CoV, in sase centre de vaccinare.

Maratonul vaccinarii pentru viata este organizat de CNCAV, impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ Bucuresti, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, DSP Bucuresti, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, Primaria Generala a Capitalei si Ministerul Culturii.

Incepand de vineri, 22 octombrie, ora 8,00, toate cele patru tipuri de vaccin sunt disponibile populatiei in urmatoarele centre:

* Sector 1: ROMEXPO – 8 fluxuri (4 Pfizer, 1 Moderna, 3 Janssen);

* Sector 2: Circul Metropolitan – 7 fluxuri (3 Pfizer, 3 Janssen, 1 AstraZeneca);

* Sector 3: Biblioteca Nationala – 10 fluxuri (5 Pfizer, 1 Moderna, 4 Janssen);

* Sector 4: Palatul Copiilor – 15 fluxuri (8 Pfizer, 2 Moderna, 5 Janssen);

* Sector 5: Liberty Mall/ Centrul Sf. Andrei – 5 fluxuri (4 Pfizer, 1 Janssen);

* Sector 6: Clubul Seniorilor ‘Mihai Eminescu’ – 4 fluxuri (2 Pfizer, 2 Janssen).

“Pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a procesului de vaccinare, cu sprijinul UMF ‘Carol Davila’ Bucuresti, institutie de prestigiu, cu experienta in pregatirea specialistilor din domeniul sanatatii, necesarul de personal din cele 6 centre de vaccinare va fi suplimentat cu voluntari, inclusiv studenti la medicina militara. Evenimentul este menit sa promoveze beneficiile si importanta vaccinarii impotriva COVID-19, inclusiv pentru femeile insarcinate, intr-un moment extrem de dificil din punct de vedere epidemiologic pentru intreaga tara si poate constitui un punct de pornire pentru actiuni similare la nivel national”, transmite CNCAV.

Lansarea oficiala a maratonului va avea loc vineri la centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor. Programul centrelor de vaccinare va fi non stop.

“Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate in aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfasura in regim normal, conform programarilor deja existente”, mai precizeaza CNCAV.

Etichete: maraton de vaccinare bucuresti, vaccinare anti-covid bucuresti, centre de

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.