Bucuresti: Mamografii gratuite pentru femeile din sectorul 1

Un mamograf digital cu tomosinteza a fost inaugurat la Complexul Multifunctional Caraiman din Capitala.

Potrivit unui comunicat al primariei sectorului 1, noua aparatura realizeaza mamografii 2D si 3D cu tomosinteza si cu substanta de contrast, iar femeile care au domiciliul legal pe raza sectorului 1 pot beneficia de aceste servicii în mod gratuit.

De asemenea, in cadrul Complexului Multifunctional Caraiman se desfasoara si o campanie de depistare a cancerului de col uterin din stadiu incipient. Testul Babes-Papanicolau si examene specifice sunt realizate gratuit.

Mamografia digitala cu tomosinteza reprezinta cea mai moderna tehnica de screening si de diagnostic a cancerului la san.

Fiind un centru medical deschis de Primaria sectorului 1, Complexul Multifunctional Caraiman ofera servicii exclusiv locuitorilor din acest sector.

Astfel, femeile care locuiesc în sectorul 1 isi vor putea face mamografii gratuite in baza cartii de identitate si a unei trimiteri de la un medic specialist, potrivit comunicatului mentionat.

Programarile se pot face direct la sediul Complexului Multifunctional Caraiman din strada Caraiman 33A sector 1 sau sunand la numarul de telefon 021/224.40.73.

Etichete: mamografii gratuite bucuresti, mamografii digitale, mamografie cu tomosinteza

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.