Bucuresti: Consultatii gratuite pentru persoanele cu acnee

poza campanii screeningClinicile Bioderm din Bucuresti ii asteapta in perioada 25-27 martie a.c. pe adultii si adolescentii care sufera de acnee, pentru consultatii de specialitate gratuite. Pacientii interesati se pot programa sunand la numarul 0319101, pentru una dintre clinicile aflate in zonele: Eminescu, Pipera Nord, Floreasca si Vasile Lascar.

“Atat in cazul tinerilor, cat si in cazul adultilor, acneea este o afectiune care nu trebuie neglijata. Avand in vedere ca formele acneei sunt multiple si variaza de la persoana la persoana, pentru un tratament eficient si personalizat al acneei recomandam un consult de specialitate la medicul dermatolog”, a declarat dr. Lucian Russu, medic specialist dermato-venerologie la clinica Bioderm Medical Center.

Initiativa specialistilor de la clinicile Bioderma din Bucuresti vine in contextul in care impactul psihologic creat de acnee asupra adolescentilor este semnificativ, mai ales ca aceasta afectiune apare la o varsta critica – perioada in care acestia isi formeaza identitatea. De asemenea, statisticele arata ca la nivel european 51% dintre femeile cu varsta intre 20-29, respective 35% dintre femeile cu varsta intre 30-39 de ani sufera de o forma de acnee adulta.

 

Sursa stire: Agerpres

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.