Bucuresti: Centrele unde se pot vaccina anti-Covid persoanele fara acte de identitate

Persoanele adulte din Bucuresti, fara adapost si care nu mai detin acte de identitate, pot fi vaccinate anti-Covid in unele centre speciale, potrivit unui comunicat transmis de Primaria Capitalei.

Astfel Marti, 1 februarie 2022, in intervalul orar 13.00-17.00, oamenii strazii se vor putea vaccina in urmatoarele locatii apartinand Asociatiei Carusel:

1. Centrul Comunitar Grivita – Cismigiu, Str. Sfantul Constantin nr. 8, sector 1, Bucuresti
2. Centrul Comunitar ILO-Ferentari, Strada Soldat Tunsu Petre, nr. 23A, Sector 5, Bucuresti

In cursul zilei de 11 ianuarie, la cele doua centre au fost vaccinate 46 de persoane.

Conform informatiilor detinute de DGASMB, in Bucuresti sunt 822 de persoane fara adapost, iar in centrele PMB destinate acestora au fost imunizate 271 de persoane.

Campania de vaccinare se deruleaza cu ajutorul DGASMB, ASSMB, Asociatia Carusel, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, Politia Locala a sectorului 5, DGASPC sector 5 si Centrul Medical „Dr. Furtuna Dan”.

Etichete: vaccinare anti-covid bucuresti, vaccinare persoane fara acte de identitate, vaccinare oamenii fara adapost

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.