Bucuresti: Care sunt unitatile medicale care asigura asistenta medicala de urgenta in perioada Pastelui

Noua spitale si Serviciul de Ambulanta vor asigura asistenta medicala de urgenta in Capitala, in perioada 26 aprilie – 1 mai, in perioada Sarbatorilor Pascale.

Potrivit unui comunicat al Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, cele noua unitati medicale ce asigura asistenta medicala de urgenta de Paste, sunt:

* Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca
* Spitalul Clinic de Urgenta Universitar
* Spitalul Clinic de Urgenta ‘Sf. Pantelimon’
* Spitalul Clinic de Urgenta ‘Sf. Ioan’
* Spitalul Clinic de Urgenta ‘Bagdasar-Arseni’
* Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri
* Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice
* Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ‘Grigore Alexandrescu’
* Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ‘M. S. Curie’

Potrivit sursei citate, Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program de lucru normal si va elibera certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala.

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura si un serviciu de garda la sediul din strada Spiru Haret nr. 14 (tel/fax 021/313.77.39, 021/311.21.90).

Etichete: spitale bucuresti, urgenta sarbatori, asistenta medicala de urgenta bucuresti

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.