Bucuresti: Bani de la primarie pentru copiii care au nevoie de aparat dentar


Copiii cu varste intre 7 si 16 ani din scolile din Capitala vor primi 750 de lei de la Primaria Municipiului Bucuresti pentru a-si pune aparat dentar, potrivit unui proiect de hotarare in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti de joi, 14 iunie.

Pentru acei copii care au nevoie de proteze ortodontice pe ambele arcade, suma este dubla. Banii vor fi alocati la recomandarea unui medic specialist sau primar ortodont, iar aplicarea aparartului ortodontic se va face la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala „Prof. Dr. Dan Theodorescu”, prin care se deruleaza proiectul, relateaaza Digi24.

Pentru inscrierea in proiect, parintele sau reprezentantul legal al elevului trebuie sa depuna la sediul ASSMB un dosar care sa cuprinda o cerere tip, acordul pentru fotografierea dintilor copilului inainte si dupa, copii ale certificatului de nastere, actelor de identitate, precum si consimtamantul parintelui sau reprezentantului legal al copilului privind aplicarea aparatului dentar si un document tip eliberat de un medic de la Spitalul Dr. Dan Theodorescu.

Bugetul alocat proiectului este de aproape 200.000 de euro, respectiv 925.500 de lei.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.