Bucuresti: 32 de farmacii deschise in perioada sarbatorilor de Paste


Asistenta cu medicamente si servicii farmaceutice a populatiei Capitalei in perioada sarbatorilor de Paste va fi asigurata de un numar de 32 de farmacii cu program permanent si un numar de 232 de farmacii cu program semi-permanent, scrie intr-un comunicat emis de Colegiul Farmacistilor Bucuresti.

„Pentru a veni in intampinarea nevoii populatiei de a sti care sunt farmaciile deschise in perioada sarbatorilor de Paste, Colegiul Farmacistilor Bucuresti a publicat pe site-ul www.cfbucuresti.ro lista pe sectoare a farmaciilor cu program permanent si semi-permanent din Bucuresti. Asa cum puteti constata, asistenta cu medicamente si servicii farmaceutice a populatiei capitalei in perioada sarbatorilor de Paste este asigurata de un numar de 32 de farmacii cu program permanent si un numar de 232 de farmacii cu program semi-permanent”, scrie in comunicatul mentionat.

Farmaciile cu program permanent sunt deschise non-stop, inclusiv noaptea, iar cele cu program semi-permanent sunt deschise in fiecare zi, inclusiv duminica.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical
 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!