Bucuresti: 32 de farmacii deschise in perioada sarbatorilor de Paste


Asistenta cu medicamente si servicii farmaceutice a populatiei Capitalei in perioada sarbatorilor de Paste va fi asigurata de un numar de 32 de farmacii cu program permanent si un numar de 232 de farmacii cu program semi-permanent, scrie intr-un comunicat emis de Colegiul Farmacistilor Bucuresti.

„Pentru a veni in intampinarea nevoii populatiei de a sti care sunt farmaciile deschise in perioada sarbatorilor de Paste, Colegiul Farmacistilor Bucuresti a publicat pe site-ul www.cfbucuresti.ro lista pe sectoare a farmaciilor cu program permanent si semi-permanent din Bucuresti. Asa cum puteti constata, asistenta cu medicamente si servicii farmaceutice a populatiei capitalei in perioada sarbatorilor de Paste este asigurata de un numar de 32 de farmacii cu program permanent si un numar de 232 de farmacii cu program semi-permanent”, scrie in comunicatul mentionat.

Farmaciile cu program permanent sunt deschise non-stop, inclusiv noaptea, iar cele cu program semi-permanent sunt deschise in fiecare zi, inclusiv duminica.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.