Bucurestenii sunt chemati sa doneze sange de Ziua Mondiala a Donatorului de Sange


Persoanele care vor sa doneze sange pot veni joi in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, intre 8,30 si 13,30, la Centrul Mobil de Donare. Actiunea are loc cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sange.

„Anul acesta, evenimentul are ca tema solidaritatea umana si pentru asta le multumim persoanelor care vin constant sa doneze si care ii incurajeaza si pe altii sa salveze vieti. De asemenea, dorim sa subliniem necesitatea donarii de sange, constant, tot timpul anului”, scrie intr-un comunicat de presa al ASSMB.

In Capitala sunt 60 de spitale de stat si private, dintre care 14 de urgenta. In fiecare luna, cererea de sange este de trei ori mai mare decat cantitatea care poate fi oferita.

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti si Centrul de Transfuzii Sanguine Bucuresti sunt parteneri in campania de informare ‘N-avem sange’, iar donatorii fideli primesc bilete la spectacolele si piesele de teatru desfasurate in institutiile de cultura din subordinea Primariei Capitalei.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.