Bucurestenii pot solicita testarea la domiciliu prin intermediul DSP

Locuitorii Municipiului Bucuresti pot solicita testarea la domiliciu pentru depistarea Covid-19, prin intermediul Directiei de Sanatate Publica.

Pentru a solicita testare COVID 19 la domiciliu, persoanele care prezinta simptome ce justifica suspiciunea infectarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 pot apela numarul de Call Center DSP Bucuresti 021-9462, anunta institutia intr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, operatorii vor prelua solicitarea de testare si o vor comunica Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov in cel mai scurt timp.

De asemenea, in vederea eficientizarii procesului de solicitare a testarii COVID 19 la domiciliu, DSP Bucuresti mai transmite ca, impreuna cu STS a fost operationalizat un formulat online de testare.

Formularul se gaseste pe pe site-ul DSP Bucuresti, AICI.

Etichete: testare la domiciliu, testare covid la domiciliu, DSP Bucuresti

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.