Brasov: Un fost pacient a donat un defibrilator unui spital

Un defibrilator performant, in valoare de aproximativ 8.000 de euro a fost donat Sectorului de Arsi Grav din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, la initiativa unui fost pacient.

„Vreau sa felicit conducerea spitalului si pe domnul doctor Dan Grigorescu, care, prin stradaniile sale si cu ajutorul unor sponsori generosi, a creat Sectorul pentru Arsi Grav, cu cele doua paturi incluse in programul Ministerului Sanatatii de tratare a bolnavilor cu arsuri severe. Noi, ca autoritate publica locala care avem in sarcina administrarea spitalelor din judetul Brasov, facem eforturi constante si ne dorim ca actul medical sa fie cat mai bine pus la punct”, a spus presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian-Ioan Vestea, potrivit unui comunicat.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov mai beneficiaza de dotarea cu echipamente si aparatura medicala a Unitatii de Primiri Urgente si a Ambulatoriului in caloare de aproximativ 17 milioane de lei din fonduri europene. La acestea se adauga investitiile realizate din fondurile alocate din bugetul judetean, din bugetul Ministerului Sanatatii.

Etichete: defibrilator, spital judetean de urgenta brasov, UPU

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.