Bilant negru in Europa: Peste 15.000 de morti din cauza noului coronavirus

Pandemia COVID-19 a cauzat moartea a peste 15.000 de persoane in Europa, potrivit unui bilant realizat de Agentia France Presse pe baza surselor oficiale.

In total, in Europa au fost recenzate 15.500 de decese din cauza infectarii cu virusul SARS-CoV-2, dintre care majoritatea in Italia (8.165), Spania (4.089) si Franta (1.331), tarile europene cele mai lovite de pandemie, retateaza si Agerpres.

Cu 268.191 cazuri de contaminare declarate oficial, Europa este continentul unde pandemia COVID-19 progreseaza cel mai rapid.

Primul caz de infectare cu noul coronavirus a fost raportat in provincia Hubei, din centrul Chinei, la finalul lunii decembrie 2019.

Etichete: bilant europa, decese coronavirus, covid-19, sars-cov-2

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.