„Bebe Sanatos”,editia a V-a

bebe_sanatos_2014Aveti intrebari legate de sanatatea, cresterea sau educatia copilului? Ei bine, puteti gasi raspuns la toate acestea intr-un singur loc si in cadrul unui singur eveniment.

„Bebe Sanatos”, un concept innovator care reuseste sa inlesneasca comunicarea directa si interactiva intre medici, psihologi, avocati renumiti si parinti responsabili, intr-un singur loc, fara programare, si fara sali de asteptare.

Asa este caracterizat evenimentul menit sa aduca la un loc specialisti si oameni simpli, intr-o actiune directa, fara alte bariere, in scopul de informare si educare a parintilor sau viitorilor parinti vizavi de cresterea copiilor.

“Bebe Sanatos”, 1-5 octombrie, Parcul Sebastian

In perioada 1-5 octombrie, anul acesta, actiunea Bebe Sanatos va avea loc in parcul Sebastian din sectorul 5 al capitalei.

Evenimentul se afla la editia cu numarul 5, iar anul acesta promite sa fie cel putin la fel de interactiv si interesant precum cele trecute, daca nu mai mult. Tema din 2014 este “Bebelus sanatos, parinte fericit!”.

„Bebe Sanatos” este un eveniment organizat de Sanatatea Media Group, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sector 5.

„Actualmente in toate centrele de zi si cresele din comunitatea locala sector 5, se acorda o atentie deosebit de importanta activitatilor circumscrise  conceptului de educatie timpurie, urmarindu-se prin aceasta o schimbare de viziune in abordarea problematicii cresterii si dezvoltarii nou-nascutului si copilului mic, prin mutarea accentului  de pe preponderenta activitatilor clasice de hranire, odihna, ingrijire si verificare  continua a  starii de sanatate, pe cele ce vizeaza preponderent stimularea si dezvoltarea timpurie a autonomiei individuale si personalitatii copilului”, a declarat Florentina Popescu, directorul  D.G.A.S.P.C., sector 5.

Ateliere de creatie, expozitii, consultatii gratuite, spectacole si targuri de produse bio

Pe langa multe alte activitati interactive dintre specialisti si parintii, in cadrul evenimentului se va desfasura un targ de produse pentru ingrijirea copilului, dar si a parintilor, unde vor putea fi achizitionate alimente bio, imbracaminte, incaltaminte copii sau instrumente de bucatarie pentru prepararea hranei copiilor.

De asemenea, participantii se vor mai putea bucura, printre altele,  si de ateliere de creatie pentru copii, consultatii gratuite prin minicabinetele medicale, ateliere de creatie si expozitii de  pictura, desen si modelaj, spectacole cu statui vii, fantana arteziana cu jocuri de lumini colorate, show de artificii, dar si de o mini gradina zoologica.

„Ne dorim ca prin intermediul acestor conferinte educative interactive, sa informam si responsabilizam parintii si bunicii, asupra impactului pe care il are si il poate avea educatia, asupra cresterii si dezvoltarii armonioase a copilului. Este important ca fiecare parinte care va participa la aceste conferinte, sa inteleaga ca este dator sa acorde copilului sau toata atentia, inca  din prima zi de viata. Un parinte are, intai de toate, obligatii fata de copilul sau si abia apoi, drepturi. In plus, un bebe sanatos este fericit si plin de viata. Iar cand ai parte de un asemenea copil, intreaga existenta, ca parinte, este una cu totul deosebita”, a precizat si  Simona Maria Vladica, Director General Sanatatea Media Group.

Mai multe amanunte despre acest eveniment, puteti gasi pe site-ul bebesanatos.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.