Bebe Sanatos isi deschide portile pe data de 4 septembrie 2013

bebe sanatosParcul Sebastian din Bucuresti va fi gazda celei de-a patra editii a evenimentului  „Bebe Sanatos” ce va avea loc in perioada 4-8 septembrie 2013, intre orele 09:00 – 20:00. Manifestarea este organizata de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 5,  in parteneriat cu Sanatatea Media Group, intrarea fiind libera.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc pe data de 4 septembrie atunci cand invitati de seama din comunitatea locala, dar si din lumea medicala romaneasca vor discuta despre utilitatea organizarii unui astfel de eveniment. Acad. Bogdan Marinescu, va vorbi despre implicarea domniei sale in proiect inca de la prima editie a acestuia, dar si despre una dintre cele mai importante etape din viata unei femei si anume despre sarcina. Pe parcursul celor 5 zile ale evenimentului organizatorii au pregatit numeroase surprize, atat pentru copiii prezenti la actiune, cat si pentru parinti, viitori parinti si pentru bunici.

 „Editia a IV-a „Bebe Sanatos” reprezinta o adevarata desfasurare de forte, in cadrul evenimenului avand loc zilnic, atat activitati informative dedicate parintilor, cat si activitati creative rezervate micutilor”, ne asigura doamna Florentina Popescu, Director General al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 5. Astfel, zilnic incepand cu ora 16.00 conferintele informativ – educative adresate parintilor vor fi sustinute de reputati medici ginecologi, neonatologi, pediatrii si nutritionisti, alaturi de psihologi si avocati. Dintre acestia amintim doar pe: Academician Bogdan Marinescu, Spitalul Clinic „Prof. Dr. Panait Sarbu; Prof. dr. Monica Pop, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, Conf. dr. Monica Cirstoiu, Spitalul Universitar Bucuresti, Lector univ. dr. Lygia Alexandrescu si Conf. dr. Laurentiu Belusica, Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. Dimitrie Gerota” din Bucuresti.

„Bebe Sanatos” isi propune sa ofere cele mai pertinente si eficiente solutii pentru problemele cu care se confrunta orice parinte in societatea actuala, in alegerea sa de a creste  un copil intr-o maniera sanatoasa: evolutia sarcinii, alegerea celei mai bune metode de nastere, alimentatia copilului in primii ani de viata,  interpretarea limbajului non-verbal al micutilor, prevenirea si tratamentul eficient al bolilor copilariei, informarea in legatura cu aspecte ce tin de psihologia copilului, dar si aspecte legale ce tin de drepturile copiilor si ale parintilor. Nu in utimul rand, specialistii vor discuta si despre mediul familial si cum poate acesta influenta deciziv dezvoltarea copilului.

Atat copiii cat si gravidele vor beneficia de consultatii medicale gratuite oferite de medicii implicati in proiect la „Camera de Garda” a evenimentului, ce va fi deschisa pe toata durata manifestarii. 

La capitolul distractie, organizatorii au pregatit pentru cei mici numeroase activitati dintre care amintim: ateliere de pictura / modelaj in lut si expozitii cu lucrarile realizate de copiii participanti, tombole,  miniconcerte, piese de teatru, cursuri de actorie pentru copii, dans, face painting, pictura pe cani, balonase modelabile, cursuri de origami, cursuri de sah,  initiere in tehnica picturii pe sticla, realizare de bijuterii si accesorii, tricotaje si impletituri, mozaic, cursuri de prim ajutor, supravietuire in natura, jocuri interactive, animatie pentru copii si coafuri trasnite, atelier de preparat  pizza, poze la minut, atelier de astronomie distractiva, atelier de arheologie practica, inventarea celor mai nastrusnice instrumente muzicale din materiale comune, un targ de produse pentru copii si multe, multe alte surprize.

O alta manifestare originala in cadrul evenimentului “Bebe Sanatos” o reprezinta  parada modei pentru gravide, in cadrul careia femeile insarcinate vor prezenta creatii vestimentare adresate lor, dar  si o parada a modei pentru fetite, in cadrul careia  micile printese vor avea ocazia sa urce pe scena pentru a fi admirate.

 

„Odata ce ati pasit in „Lumea Bebe Sanatos” veti gasi aici prieteni cu obiective si interese comune, gata oricand sa intinda o mana de ajutor. Precum cei mici, si “Bebe Sanatos”, un proiect de suflet, creste in fiecare an cu ajutorul dumneavosta, al tuturor. Impreuna cu oameni dragi mie, carora cu adevarat le pasa, iata ca am reusit si de aceasta data sa dam o stralucire aparte acestui eveniment dedicat majestatii lor, copiilor, iar pentru acest lucru le multumesc tuturor prietenilor Bebe Sanatos” a precizat Directorul General Sanatatea Media Group, doamna Simona Maria Vladica.

 

Numai la “Bebe Sanatos” parintii si viitorii parinti pot afla din surse sigure, de la cei mai buni specialisti,  care sunt cele mai bune metode de crestere si ingrijire a copiilor in primii 3 ani de viata. Cea de-a patra editie “Bebe Sanatos” sta sub tema “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai buna stare de sanatate pe care o poate atinge!”

Parcul Sebastian din Bucuresti va fi gazda celei de-a patra editii a evenimentului  „Bebe Sanatos” ce va avea loc in perioada 4-8 septembrie 2013, intre orele 09:00 – 20:00. Manifestarea este organizata de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 5,  in parteneriat cu Sanatatea Media Group, intrarea fiind libera.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc pe data de 4 septembrie atunci cȃnd invitati de seama din comunitatea locala, dar si din lumea medicala romȃneasca vor discuta despre utilitatea organizarii unui astfel de eveniment. Acad. Bogdan Marinescu, va vorbi despre implicarea domniei sale in proiect inca de la prima editie a acestuia, dar si despre una dintre cele mai importante etape din viata unei femei si anume despre sarcina. Pe parcursul celor 5 zile ale evenimentului organizatorii au pregatit numeroase surprize, atȃt pentru copiii prezenti la actiune, cȃt si pentru parinti, viitori parinti si pentru bunici.

 „Editia a IV-a „Bebe Sanatos” reprezinta o adevarata desfasurare de forte, in cadrul evenimenului având loc zilnic, atât activitati informative dedicate parintilor, cât si activitati creative rezervate micutilor”, ne asigura doamna Florentina Popescu, Director General al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 5. Astfel, zilnic incepȃnd cu ora 16.00 conferintele informativ – educative adresate parintilor vor fi sustinute de reputati medici ginecologi, neonatologi, pediatrii si nutritionisti, alaturi de psihologi si avocati. Dintre acestia amintim doar pe: Academician Bogdan Marinescu, Spitalul Clinic „Prof. Dr. Panait Sȃrbu; Prof. dr. Monica Pop, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, Conf. dr. Monica Cirstoiu, Spitalul Universitar Bucuresti, Lector univ. dr. Lygia Alexandrescu si Conf. dr. Laurentiu Belusica, Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. Dimitrie Gerota” din Bucuresti.

„Bebe Sanatos” isi propune sa ofere cele mai pertinente si eficiente solutii pentru problemele cu care se confrunta orice parinte in societatea actuala, in alegerea sa de a creste  un copil intr-o maniera sanatoasa: evolutia sarcinii, alegerea celei mai bune metode de nastere, alimentatia copilului in primii ani de viata,  interpretarea limbajului non-verbal al micutilor, prevenirea si tratamentul eficient al bolilor copilariei, informarea in legatura cu aspecte ce tin de psihologia copilului, dar si aspecte legale ce tin de drepturile copiilor si ale parintilor. Nu in utimul rȃnd, specialistii vor discuta si despre mediul familial si cum poate acesta influenta deciziv dezvoltarea copilului.

Atât copiii cât si gravidele vor beneficia de consultatii medicale gratuite oferite de medicii implicati in proiect la „Camera de Garda” a evenimentului, ce va fi deschisa pe toata durata manifestarii. 

La capitolul distractie, organizatorii au pregatit pentru cei mici numeroase activitati dintre care amintim: ateliere de pictura / modelaj in lut si expozitii cu lucrarile realizate de copiii participanti, tombole,  miniconcerte, piese de teatru, cursuri de actorie pentru copii, dans, face painting, pictura pe cani, balonase modelabile, cursuri de origami, cursuri de sah,  initiere in tehnica picturii pe sticla, realizare de bijuterii si accesorii, tricotaje si impletituri, mozaic, cursuri de prim ajutor, supravietuire in natura, jocuri interactive, animatie pentru copii si coafuri trasnite, atelier de preparat  pizza, poze la minut, atelier de astronomie distractiva, atelier de arheologie practica, inventarea celor mai nastrusnice instrumente muzicale din materiale comune, un tȃrg de produse pentru copii si multe, multe alte surprize.

O alta manifestare originala in cadrul evenimentului “Bebe Sanatos” o reprezinta  parada modei pentru gravide, in cadrul careia femeile insarcinate vor prezenta creatii vestimentare adresate lor, dar  si o parada a modei pentru fetite, in cadrul careia  micile printese vor avea ocazia sa urce pe scena pentru a fi admirate.

 

„Odata ce ati pasit in „Lumea Bebe Sanatos” veti gasi aici prieteni cu obiective si interese comune, gata oricȃnd sa intinda o mȃna de ajutor. Precum cei mici, si “Bebe Sanatos”, un proiect de suflet, creste in fiecare an cu ajutorul dumneavosta, al tuturor. Impreuna cu oameni dragi mie, carora cu adevarat le pasa, iata ca am reusit si de aceasta data sa dam o stralucire aparte acestui eveniment dedicat majestatii lor, copiilor, iar pentru acest lucru le multumesc tuturor prietenilor Bebe Sanatos” a precizat Directorul General Sanatatea Media Group, doamna Simona Maria Vladica.

 

Numai la “Bebe Sanatos” parintii si viitorii parinti pot afla din surse sigure, de la cei mai buni specialisti,  care sunt cele mai bune metode de crestere si ingrijire a copiilor in primii 3 ani de viata. Cea de-a patra editie “Bebe Sanatos” sta sub tema “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai buna stare de sanatate pe care o poate atinge!”

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.