Bebe Sanatos – 1 – 5 octombrie 2014

stres-sarcinaEvenimentul “Bebe Sanatos” se desfasoara in acest an in Parcul Sebastian, Bucuresti, in perioada 1 – 5 octombrie 2014. “Bebe sanatos” va cuprinde o conferinta educativa pentru parinti si un targ de produse pentru ingrijirea copilului si parintilor.

Conferinta pentru parinti “Bebe sanatos”

In cadrul evenimentului, parintii vor putea sa se informeze despre cele mai bune practici in cresterea copiilor de la specialisti in domeniu.
Vor participa in cadrul conferintei medici de diferite specialitati, ginecologi, neonatologi, nutritionisti, pediatri, psihologi dar si avocati.

Ateliere de creatie si expozitie pentru copii

Copiii vor avea parte la evenimentul “Bebe sanatos” de o serie de activitati interactive.

Ateliere de creatie pentru pictura, desen, modelaj, mini gradina zoologica dar si spectacole cu statui vii ii asteapta pe copii in luna octombrie.

Minicabinetele medicale vor fi deschise copiilor pentru consultatii.

Participare la Bebe sanatos

Intrarea la eveniment este gratuita.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina oficiala a evenimentului.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.