Avertisment in legatura cu testele contrafacute pentru anticorpi Covid-19

Politia federala americana (FBI) le atrage atentia consumatorilor in legatura cu testele de anticorpi Covid-19 contrafacute, relateaza DPA si Agerpres.

Escrocii promoveaza teste contrafacute sau neaprobate pentru a profita de temerile oamenilor, pentru a face un ban rapid sau doar pentru a colecta date sensibile cum ar fi numerele de securitate sociala sau informatii despre asigurarea de sanatate Medicare, a precizat FBI intr-un avertisment.

Oficialii federali le cer oamenilor sa fie atenti la „revendicarile privind existenta unui aprobari din partea FDA (Agentia pentru Alimente si Medicamente)” care nu pot fi verificate si la ofertele de testare care vin sub forma unor apeluri telefonice, anunturi pe retele de socializare sau e-mail-uri nesolicitate.

Potrivit surselor citate, consumatorii trebuie sa verifice site-ul FDA pentru lista actualizata a companiilor care au aprobare sa produca teste anticorpi si de depistare a COVID-19 inainte de a accepta sa se supuna unei testari serologice, au spus oficiali.

De asemenea, persoanele trebuie sa discute cu un doctor de medicina primara inainte de a face astfel de teste si sa impartaseasca informatii personale sau legate de sanatate numai cu profesionisti medicali cunoscuti si de incredere, potrivit oficialilor.

Etichete: teste covid, test anticorpi coronavirus, teste contrafacute covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.