Au inceput inscrierile la ”Happy Run – Race for the Cure Romania”

maraton-happy-run”Happy Run – Race for the Cure Romania”, cea mai populara cursa dedicata preventiei cancerului la san din lume ,va avea loc la Bucuresti in data de 7 iunie.

Fundatia Renasterea a anuntat ca au inceput inscrierile online. Cursa va avea traseul: Parcul Herastrau/ Pta Charles de Gaulle, Bd Maresal Prezan, Sos. Kiselleff, Pta Victoriei, Bd Aviatorilor.

Competitia este structurata pe trei categorii: 5 km— cursa alergatori, fun run -5 km—alergare /plimbare persoane de toate varstele, fun walk—1 km—plimbare.

„Se vor forma echipe si competitii intre scoli, ambasade, spitale, companii, cluburi sportive si se vor oferi premii pentru echipa cea mai numeroasa, cea mai eficienta in strangerea de fonduri si cea mai ‘funny’. Cele trei curse reprezinta o modalitate de constientizare a importantei preventiei cancerului si de celebrare a invingatoarelor in lupta cu cancerul”, scrie intr-un comunicat de presa emis de al Fundatiei Renasterea.

Inscrierile la ”Happy Run — Race for the Cure Romania” se pot face, sub forma unei donatii, in perioada 7 mai — 6 iunie, online pe www.fundatiarenasterea.ro, dar si pe 7 iunie, in ziua cursei, intre orele 8-10, la intrarea in Parcul Herastrau, Pta Charles de Gaulle.

Fondurile stranse vor fi folosite pentru a oferi teste gratuite femeilor din categorii vulnerabile (paciente oncologice, persoane cu venit redus), pentru a oferi proteze mamare externe, sesiuni de suport si informare asupra noilor terapii, sustinere psihologica pentru paciente.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.