ASSMB sustine ca DSP inca nu a eliberat avizul temporar de functionare pentru Spitalul Clinic Colentina

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) sustine ca, nici pana la aceasta data, DSP Bucuresti nu a eliberat avizul temporar de functionare pentru Spitalul Clinic Colentina.

„Aceasta in conditiile in care institutia are la dispozitie toata documentatia necesara, iar apelurile publice ale pacientilor cronici si personalului medical, prin care se solicita redeschiderea urgenta a spitalului, sunt aproape zilnice”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al ASSMB.

Potrivit sursei citate, duminica, la Spitalul Clinic Colentina, spital suport COVID, exista 110 pacienti infectati cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 13 se afla la Terapie Intensiva.

In total, de la sfarsitul lunii martie si pana in prezent, la Colentina au fost internati 641 de pacienti confirmati cu COVID-19, dintre care 323 din Bucuresti-Ilfov si 318 din celelalte judete.

‘Mentionam faptul ca Spitalul Clinic Colentina, unitate sanitara desemnata suport COVID prin ordin al ministrului Sanatatii, nu are in structura sa o sectie de boli infectioase’, se mai mai scrie in comunicatul citat.

Etichete: spitalul colentina, spital covid, pacienti spital colentina, assmb

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.