ASSMB: La revenirea in colectivitate, nu este nevoie de aviz epidemiologic

In ultimele saptamani circula mai multe informatii cu privire la documentele necesare copiilor la inceput de an scolar, asa ca Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), institutie aflata in subordinea Primariei Capitalei, precizeaza ca „la revenirea in colectivitate, la gradinita sau la scoala, dupa vacanta, nu este nevoie de aviz epidemiologic de la medicul de familie sau de la medicul scolar”.

ASSMB mai transmite, potrivit unui comunicat de presa ca „la inscrierea copiilor la gradinita sau la scoala, este nevoie de: adeverinta medicala, aviz epidemiologic, fisa de vaccinari, toate de la medicul de familie”,
Confrom sursei citate, aceleasi documente sunt necesare in caz de transfer de la o unitate de invatamant la alta.

„La inceputul anului scolar, personalul medical din cabinetele scolare va face triajul elevilor si va solicita, punctual, acolo unde situatia o impune, documentele necesare completarii dosarelor medicale. Aceste activitati sunt efectuate in vederea asigurarii conditilor sanitare optime, pentru desfasurarea in bune conditii a procesului de invatamant”, precizeaza ASSMB.

Etichete: aviz epidemiologic, ASSMB, documente inscriere scoala, aviz medicul de familie

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.