Asociatia Romana Anti-SIDA deschide Centrul de suport pentru persoanele vulnerabile

HIV/SIDAARAS, Asociatia Romana Anti-SIDA, deschide vineri, 25 noiembrie 2016, Centrul de suport pentru persoanele vulnerabile ARDOR. Situat in Str. Marin Constantin, nr. 1, sector 5, Bucuresti, centrul are ca scop facilitarea accesului la servicii de sanatate si suport psihosocial al persoanelor ce locuiesc in zona Ferentari-Zetari.

Abordarea este una ameliorativa si urmareste identificarea solutiilor optime pentru facilitarea autonomiei personale si motivarea pentru un efort sustinut de supravietuire psihosociala.

Lipsa asigurarilor de sanatate, marginalizarea sociala si excluderea sistematica a persoanelor vulnerabile (copii, tineri, femei, persoane fara adapost sau aflate la limita supravietuirii) determina scaderea calitatii vietii pentru intreaga populatie prin interconexiunea implicita convietuirii sociale.

Interventia in comunitatea Ferentari-Zetari tinteste cresterea calitatii vietii celor mai vulnerabili dintre noi ca metoda optima de reducere a riscurilor de infectare/transmitere HIV/SIDA/hepatite/infectii cu transmitere sexuala si TBC in randul populatiei generale.

Recunoasterea dreptului la viata al celor mai vulnerabili dintre noi inseamna recunoasterea pe termen lung a propriului drept la viata.

Centrul ARDOR face parte dintr-un proiect ARAS, cofinantat de asociatia franceza SIDACTION si Primaria Parisului.

Persoanele interesate sunt invitate sa viziteze Centrul ARDOR, vineri, 25 noiembrie a.c., in intervalul orar 11,00-15,00 – Ziua Portilor Deschise ARDOR.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Fodor Tiberiu spune:

    S-a intamplat sa se rupa prezervativul cand am executat o prostituata ,in data de 18.11.2017,in jurul orei 11 AM. Va rog sa imi spuneti care este riscul infectarii mele cu HIV ? Nu mi sa mai intamplat niciodata sa se rupa pana acum . Proasta aia cred ca la ciupit din greseala. Va multumesc pentru ajutor ! (Am 53 de ani, nu sunt casatorit si nu am probleme grave de sanatate.)

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.