Asiguratii din Caras-Severin care n-au primit dispozitive medicale solicitate, trebuie sa faca alte cereri

Persoanele asigurate din judetul Caras-Severin care au facut solicitari pentru dispozitive medicale destinate recuperarii, dar la care s-au depasit termenele de valabilitate ale documentelor, vor trebui sa faca alte solicitari.

„Pentru a elimina lista de asteptare, pentru trimestrul intai din 2019, asiguratilor care solicita un dispozitiv medical destinat remedierii unor deficiente, compartimentele specializate din cadrul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Caras-Severin iau, in aceste zile, legatura cu solicitantii ce au depus dosare in acest sens pentru reinnoirea actelor care au depasit termenul de valabilitate. Daca pana acum am asigurat urgentele pe acest segment de activitate, in sensul in care am acordat dispozitive pentru stomii, incontinenta si oxigenoterapie, bugetul permite sa acordam si asiguratilor inscrisi pe lista de asteptare dispozitivele de care au nevoie”, a declarat Sergiu Catalin Andres, director general al CJAS Caras-Severin, intr-un comunicat al institutiei.

De la inceputul anului si pana la finalul lunii martie, pe lista pentru obtinerea dispozitivelor medicale erau inscrisi 267 de asigurati.

„A fost eliminata deja lista pentru luna ianuarie, iar in aceste conditii, asiguratii care au fost inscrisi in lunile februarie – martie pot lua legatura cu Casa de Asigurari de Sanatate – compartimentul Dispozitive Medicale pentru a stabili data la care se elibereaza decizia pentru procurarea dispozitivului solicitat”, mai transmite presedintele CJAS Caras-Severin.

Etichete: dispozitive medicale, recuperare medicala, solicitari dispozitive medicale

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.