Arafat: Donarea celor 2% a ajutat multe domenii


Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca este foarte importanta implicarea comunitatii in derularea de proiecte care vin in sprijinul salvarii de vieti, acesta punctand ca donarea celor 2% din impozitul pe venit a ajutat la dezvoltarea multor domenii.

„Este extrem de importanta implicarea oamenilor. Ca se implica si doneaza cei 2%, ca ii dau la Fundatia pentru SMURD sau la alte asociatii, 2% a ajutat foarte mult in dezvoltarea mai multor domenii. Fundatia pentru SMURD se ocupa, in principal, de partea asistentei de urgenta, dar, mai ales, pentru SMURD, cum e si numele. Este si Fundatia Lidl, de exemplu, care vine in sprijinul unor proiecte comunitare foarte importante. Vedem alte proiecte pe care le-am avut cu alte fundatii, cu alte entitati care ne-au ajutat ca sa ajungem intr-adevar sa facem proiecte pe care altfel nu puteam sa le facem”, a spus Raed Arafat citat de Agerpres.

El a precizat ca multe dintre aceste proiecte au fost adoptate si, ulterior, au devenit proiecte de stat pentru serviciile publice, investindu-se in ele dupa ce s-a dovedit ca sunt viabile.

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical
 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!