Arafat atentioneaza populatia sa nu cumpere medicamente de pe internet

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, atentioneaza populatia sa nu cumpere medicamente de pe internet sau de la persoane necunoscute.

“Oamenii sa nu procure nimic ca medicamente de pe internet sau de la persoane necunoscute sau de la circuite altele decat circuitele oficiale, intrucat contrafacerea medicamentelor, adica sa vinzi medicamente contrafacute care pot arata exact ca medicamentele originale este o problema veche si exista”, a declarat Arafat intr-o conferinta de presa.

De atfel, si Organizatia Mondiala a Sanatatii a emis un avertisment in acest sens.

“Oricand exista problema cu aprovizionarea cu un anumit tip de medicament, apar astfel de situatii. Asa ca atentionarea noastra catre populatie este sa nu achizitioneze medicamente de niciun fel de pe internet sau de la persoane necunoscute. Sa mearga doar pe linia oficiala”, a mai subliniat secretarul de stat,

Etichete: medicamente de pe internet, achizitionare medicamente, raed arafat

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.