Arad: Spitalul de Boli Cronice Sebis, extins si dotat cu aparatura medicala noua

Spitalul de Boli Cronice din localitatea Sebis, judetul Arad va fi extins si modernizat, asta dupa ce autoritatile locale de aici au obtinut o finantare europeana nerambusabila de aproximativ 8,5 milioane de lei.

Proiectul vizeaza extinderea si modernizarea Spitalului de Boli Cronice, prin transformarea unui corp de cladire care are acum destinatia de anexa/garaj in ambulatoriu de specialitate – Pneumologie.

De asemenea, este prevazuta si dotarea cu aparatura medicala a ambulatoriului si a laboratoarelor situate in corpul de cladire care va fi extins si modernizat.

Autoritatile locale din Sebis urmeaza acum sa organizeze licitatiile de atribuire a lucrarilor si de achizitie a echipamentelor, iar proiectul va trebui sa fie finalizat in cel mult 35 de luni.

Proiectul are o valoare totala de 8.794.812 lei, din care 8.502.296 reprezinta finantarea nerambursabila prin Programul Operational Regional (Regio-POR) 2014-2020.

Etichete: spital boli cronice, spital arad, pneumologie

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.