Arad: Bani pentru spitale si ambulante de la Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca va aproba achizitia de echipamente medicale pentru patru spitale din judetul Arad.

Demnitarul a precizat ca Spitalul Clinic Judetean Arad va primi finantare de 6.000.000 lei pentru achizitia de aparatura de imagistica, la care se adauga finantari pentru echipamente necesare spitalelor publice din orasele Lipova, Ineu si Sebis.

Potrivit Agerpres, ministerul va finanta achizitia de echipamente pentru cele patru spitale in valoare de 10 milioane de lei.

De asemenea, ministrul Pintea a facut referire si la problema autospecialelor invechite ale Serviciului de Ambulanta Judetean Arad.

„Problema este in principal dotarea cu ambulante, au venit primele opt, dar e si problema posturilor. Ministerul Sanatatii a suplimentat pentru toate serviciile de ambulanta numarul de posturi cu 200, pe care urmeaza sa le repartizeze echitabil pe fiecare judet in parte”, a mai declarat ministrul Sanatatii conform sursei citate.

Etichete: spitale arad, ambulanta arad, ministerul sanatatii

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.