Aproape 2.400 de tratamente stomatologice gratuite efectuate in prima luna de vacanta


Aproape 2.400 de tratamente stomatologice gratuite au fost efectuate in prima luna de vacanta in cabinetele din scoli, informeaza Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB).

„Programul de consultatii si tratamente stomatologice gratuite in cabinetele din scoli, pe perioada vacantei, a fost un succes in prima luna. Intre 15 iunie si 12 iulie, medicii stomatologi au oferit peste 1.700 de consultatii, in cabinetele din reteaua scolara. De asemenea, in urma acestor consultatii, au fost efectuate aproape 2.400 de tratamente stomatologice. Programul de consultatii si tratamente stomatologice gratuite continua pe toata perioada vacantei scolare, iar medicii lucreaza in acelasi interval orar ca si in timpul anului”, precizeaza sursa citata.

Lista completa a cabinetelor scolare, cu adresele scolilor si programul cabinetelor, poate fi gasita pe site-ul www.assmb.ro, la sectiunea Campanii – Campania Igiena Orala in scoli – Mesaj adresat parintilor si copiilor sau direct la adresa http://assmb.ro/igiena-orala.php.

In anul scolar viitor campania va fi extinsa si la gimnaziu.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.