Aplicatie pentru cresterea si fidelizarea donatorilor de sange

A fost lansata o aplicatie pentru smartphone-uri, prin care centrele de transfuzie sanguina din Bucuresti, Arad, Bacau, Constanta si Ploiesti vor putea lansa in timp real un apel la donare.

„Aplicatia poate fi gasita atat pentru iPhone cat si pentru Android. Aplicatia are ca element principal apelurile la donare. Centrele de transfuzii vor putea lansa in timp real apelul la donare prin intermediul aplicatiei, donatorii vor primi o notificare, vor vedea daca grupa lor corespunde cu grupa apelului si se vor putea programa la donare. In momentul in care se lanseaza apelul, primesc notificare pe telefon, vor putea vedea valabilitatea apelului, pana cand este nevoie de sange si care este numarul de donator”, a precizat cofondatorul Asociatiei Smart Society, Dragos Mutascu.

In acest proiect sunt implicate centrele nationale de transfuzie din Arad, Bacau, Bucuresti, Constanta si Ploiesti.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.